کات
سینمایی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان

مخاطبان سينما همواره سعي دارند هنگام تماشاي فيلم، دقت نظر و تمرکز کافي داشته باشند تا بتوانند معنا و مفهوم آن را به خوبي درک کنند. اما گاهي اوقات در چنين لحظاتي متوجه ايرادهايي شده‌ايم كه البته به ساختار و نظام معنايي آن لطمه‌اي وارد نمي‌كند.

به گزارش ايسنا از مهم‌ترين ايرادهاي اين چنين كه به قولي «گاف» به حساب مي‌آيند، بايد به صحنه‌اي در فيلم مطرح و ماندني «كازابلانكا» ساخته‌ي «مايکل کورتيز» اشاره كرد كه «همفري بوگارت»، در يك پلان سيگاري را تازه روشن كرده، اما در پلاني ديگر و به فاصله‌ي چند ثانيه بعد چيزي از سيگار باقي نماينده است.

اگر تا امروز به تمام و کمال بودن فيلم‌هاي مورد علاقه‌تان مي‌باليديد، شايد با خواندن اين گزارش شگفت‌زده شويد. اگرچه درک بسياري از اين گاف‌ها نياز به اطلاعات عمومي و گاهي دقت زيادي دارد، اما با مطالعه‌ي اين سري از سوتي‌ها، شايد در آينده با دقت نظر بيشتري جهت کشف اشتباهات کارگردان‌هاي بزرگ به تماشاي فيلم‌ها بنشينيد.

شايد زماني داستان فيلم را فراموش‌ كنيد، اما مطمئنا اين گاف‌ها هميشه در يادها مي‌مانند. اين شما و اين گاف‌هاي به يادماندني فيلم‌هاي بعضا فراموش‌شده‌ي تاريخ سينما.

** فيلم «خوب، بد، زشت»

- در اين فيلم كه «سرجيو لئونه» آن را كارگرداني كرد، «بلوندي» و «توکو» در حال حمل مواد منفجره با يک برانکارد هستند. اين برانکارد چوبي، بسيار کهنه كه تكه‌هايي از آن كنده شده است، اما در صحنه‌ي‌ بعد با يک برانکارد تميز كه تمام اجزاي چوبي‌اش را دارد روبرو مي‌شويم.

- در خلال سکانس قرار دادن مواد منفجره زير پل، آنها مواد منفجره را به صورت سري به هم وصل مي‌کنند و «بلوندي» فقط يکي از فيوزها را روشن مي‌کند، اما وقتي پل منهدم مي‌شود، همه‌ي چهار موضع با هم منفجر مي‌شوند.

- توکو و بلوندي براي انهدام پل از ديناميت استفاده مي‌کنند، وسيله‌اي که در آن زمان و حتي مدت‌ها بعد از آن هنوز اختراع نشده بود.

** فيلم «پدرخوانده»

- در يکي از صحنه‌هاي درگيري، شيشه‌ي جلوي اتومبيل «ساني» پس از شليک اسحله خرد شد، اما در نماي بعدي، پس از حضور باديگارد او در صحنه، شيشه‌ي جلو تميز و دست اول سرجايش قرار گرفته است.

- چراغ خطري که در فيلم پس از رسيدن «مايکل» به «نيوانگلند» نشان داده شد بين دو رنگ قرمز و سفيد تغيير مي‌کرد، چراغ‌هاي خطر آن زمان، زرد و مشکي بودند و تا سال 1960 به قرمز و سفيد تبديل نشدند.

- بعد از اينکه مايکل «ويرجيل سولوزو» را کشت، جسد او و کاپتيان «مک کلوزکي» روي زمين افتاد و دوربين به آهستگي از روي آنها مي‌گذرد، در آخرين لحظه جسد روي زمين افتاده کاپيتان «مک کلوزکي» پلک مي‌زند!

** فيلم «دزدان دريايي کارائيب؛ نفرين مرواريد سياه»

- در يکي از صحنه‌هاي فيلم، سرباز انگليسي با اسلحه‌ي خود به «جک» چند بار شليک مي‌کند. در حاليکه هرکسي با دانشي اندک درباره‌ي اسلحه مي‌داند که اسلحه‌اي که بدون مسلح کردن بتوان مجدد با آن شليک کرد تا اواخر سال 1800 هنوز ساخته نشده بود.

** فيلم «ارباب حلقه‌ها؛ برج‌هاي دو قلو»



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب:, :: 22:59 :: نويسنده : عباس کمالخانی

ممنون آقای فرهادی! تو با هنرت توانستی مردم این سرزمین را سر افراز کنی‌

تنديس طلائي اسکار براي اولين بار به يک فيلم ايراني (جدايي نادر از سيمين) به کارگرداني اصغر فرهادي رسيد. این فیلم در رقابت با 4 نامزد اصلی دیگربرنده جایزه بهترین فیلم خارجی شد. اصغر فرهادی بعد از دریافت جایزه ابتدا به زبان فارسی به مردم ایرا ن سلام کرد و سپس صحبتهایش را اینگونه ادامه داد:

ایرانی های زیادی در سراسر جهان در حال تماشاى این لحظه‌اند و تصور می کنم که خوشحالند. نه فقط به خاطر یک جایزه مهم، یک فیلم یا یک فیلمساز. آن‌ها خوشحال‌اند چون در روزهایى که میان سیاستمداران حرف از جنگ، تهدید، و خشونت تبادل می شود، نام کشورشان ایران از دریچه باشکوه فرهنگ به زبان مى‌آید. فرهنگى غنى و کهن که زیر غبار سیاست پنهان مانده است. من با افتخار این جایزه را به مردم سرزمینم تقدیم مى‌کنم. مردمى که به همه فرهنگ‌ها و تمدن‌ها احترام مى‌گذارند و از دشمنى و کینه بیزارند.

اين موفقيت برهمه ايرانيها درهر کجاي دنيا و با هر انديشه اي مبارک باد. اين فيلم در حالي به اين موفقيت رسيد که پيش ازاين 44 جايزه در جشنواره هاي معتبر برده بود و بيست نامزدي ديگر در کارنامه داشت. اين فيلم در حال حاضر در جدول بهترين فيلمهاي تاريخ سايت معتبر IMDB به عنوان بهترين فليم سال 2011 دررتبه 64 مي باشد. ليست تمامي 33 همايش، انجمن معتبر بین المللی و همچنین داخلی که اين فيلم در آنها به موفقيت رسيده است، به شرح ذيل مي باشد:


1- جشواره فيلم فجر- در 5 بخش برنده ودر دو بخش ديپلم افتخار ودر 6 بخش نامزدي
2- جشن خانه سينماي ايران –در 4 بخش برنده و در دو بخش ديپلم افتخار
3- جشنواره بين‌المللي فيلم برلين- در سه بخش برنده
4- جشنواره بين‌المللي فيلم دوربان- در دو بخش برنده شامل بهترين فيلم
5- جشنواره فيلم پولا- برنده در بخش بهترين فيلم
6- جشنواره فيلم سيدني- برنده در بخش بهترين فيلم
7- جشنواره بين‌المللي فيلم ايروان- برنده در بخش بهترين فيلم
8- جشنواره جهاني فيلم آمستردام- برنده در بخش بهترين فيلم از نگاه مردم
9- جشنواره فيلم سن پترزبورگ- نامزد بهترين فيلم
10- جشنواره فيلم ملبورن- يک نامزدي
11- جشنواره فيلم سن‌سباستين- يک نامزدي
12- جشنواره بين‌المللي فيلم فوکوئوکا- برنده دو جايزه شامل بهترين فيلم
13- جشنواره بين‌المللي فيلم ريگا- نامزد يک جايزه
14- جشنواره فيلم ونکوور-جايزه بهترين فيلم از نگاه مردم
15- جشنواره فيلم مستقل بريتانيايي- جايزه بهترين فيلم غير انگليسي
16- جشنواره جهاني فيلم چهار بي‌بي‌سي- بهترين فيلم
17- جشنواره فيلم آسيا پاسيفيک- جايزه بهترين فيلم و سه نامزدي در بخشهاي ديگر
18- حلقه منتقدان نيويورک – بهترين فيلم غير انگليسي
19- هيئت ملي بررسي فيلم‌هاي سينمايي آمريکا- بهترين فيلم غير انگليسي
20- جشنواره فيلم بين‌المللي هند- برنده بخش بهترين کارگرداني
21- جايزه ساتلايت- نامزدي بهترين فيلم غير انگليسي
22- جشنواره فيلم تورنتو- دومين فيلم از نگاه تماشاگران
23- جشنواره فيلم ابوظبي- برنده بخش بهترين کارگرداني
24- جشنواره منتقدان فيلم ونکوور- جايزه بهترين فيلم غير انگليسي
25- گلدن گلوب- جايزه بهترين فيلم خارجي‌زبان
26- انجمن منتقدان فيلم دوبلين- جايزه بهترين فيلم غير انگليسي زبان
27- انجمن ملي منتقدان فيلم- برنده در دوبخش و يک نامزدي
28- جشنواره فيلم آسيا پاسيفيک- برنده بهترين بخش بهترين فيلم نامه
29- انجمن منتقدان فيلم شمال تگزاس- بهترين فيلم غير انگليسي زبان
30- جامعه منتقدان فيلم کانزاس سيتي- جايزه بهترين فيلم خارجي
31- جايزه بوديل- نامزد بهترين فيلم غيرآمريکايي
32- اتحاديه زنان روزنامه‌نگار فيلم- جايزه بهترين فيلم غيرآمريکايي
33- جامعه منتقدان فيلم آنلاين- جايزه بهترين فيلم غير انگليسي زبان و نامزدي در يک بخش
34- انجمن نويسندگان سينماي ترکيه- جايزه بهترين فيلم خارجي
35- جايزه سزار-جايزه بهترين فيلم خارجي
36- بفتا – نامزدي براي بهترين فيلم خارجي
37- شتر طلايي جشنواره جيپور- برنده دو جايزه از جمله بهترين کارگرداني
38- جايزه اسپيريت- جايزه بهترين فيلم بين‌المللي

 

عكس ها و فیلم از صحنه‌ی بردن جایزه‌ی بهترین فیلم خارجی توسط اصغر فرهادی در اسکار 2012

د;انلود فیلم با فرمت FLV

 

 

عکس هاي از حضور عوامل فیلم جدایی نادر از سیمین بر فرش قرمز اسکار 2012

 

 

دو شنبه 8 اسفند 1390برچسب:, :: 15:36 :: نويسنده : عباس کمالخانی

اصغر فرهادی لحظاتی پیش، جایزه بهترین فیلم خارجی زبان اسکار را از «ساندرا بولاک» دریافت کرد. این برای دومین بار بود که فیلمی از ایران به مرحله نهایی کسب جایزه اسکار رقابت می‌کرد، ولی نخستین فیلمی است که این جایزه را دریافت می‌کند.

اصغر فرهادی پس از دریافت جایزه دقایقی را برای حضار سخنرانی کرد. او سخنرانی‌اش را با «سلام به مردم سرزمینم» آغاز کرد.

وی همچنین گفت: در این لحظه، بسیاری از ایرانیان در سراسر دنیا ما را می‌بینند و من گمان می‌کنم همه آنان خوشحال هستند.

فرهادی همچنین گفت: در زمانه ای که همه سیاستمداران با نام کشورشان از جنگ سخن می‌گویند، ایران با نام فرهنگ غنی و تمدن درخشان خود با همه دنیا سخن می‌گوید.

اصغر فرهادی، سخنانش را این گونه به پایان برد که با افتخار تمام، این جایزه را به مردم کشورم تقدیم می‌کنم که به رغم وجود دشمنی‌ها، به همه فرهنگ‌ها و تمدن‌ها احترام می‌‌گذارند.


لیلا حاتمی، شهاب حسینی، پیمان معادی، ساره بیات، سارینا فرهادی، علی‌اصغر شهبازی، بابک کریمی، شیرین یزدان‌بخش، کیمیا حسینی و مریلا زارعی در «جدایی نادر از سیمین» بازی می‌کنند.

افزون بر این، «جدایی نادر از سیمین» برای بخش فیلم‌نامه غیر اقتباسی هم نامزد دریافت جایزه بود که اسکار در این بخش به فیلم نامه فیلم «نیمه شب» در پاریس وودی آلن رسید.

«کله‌شق»، ساخته میشائیل آر. روسکام از بلژیک؛ «پانویس» ساخته جوزف سدار از رژیم صهیونیست؛ «در تاریکی» ساخته آنی‌یژکا هولاند از لهستان و «آقای لازار» ساخته فیلیپ فالاردو از کانادا، دیگر نامزدهای جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی‌ زبان بودند.

مراسم اعطای جوایز اسکار 2012 از ساعت 5 صبح روز دوشنبه در «کداک تیه‌تر» لس آنجلس در حال برگزاری است.









دو شنبه 8 اسفند 1390برچسب:, :: 14:29 :: نويسنده : عباس کمالخانی

پنج شنبه 4 اسفند 1390برچسب:, :: 22:28 :: نويسنده : عباس کمالخانی

منوچهر محمدی تهیه کننده فیلم «بوسیدن روی ماه» به تازگی در یک میز گرد خبری روایت جالبی از دستور عجیب و غریب وزارت ارشاد درباره فیلم بوسیدن روی ماه خبر داده است.
 
به گزارش فردا نیوز، آقای محمدی گفت: در همین جشنواره سی‌ام فیلم «بوسیدن روی ماه» اکران شد و به نظر می‌آید هم مردم پسندیده‌اند و هم خواص. هم متدینان و هم مسئولان. داستان فیلم دربارة دو مادر شهید است که فرزندانشان مفقود‌الاثرند و منتظرشان هستند. یکی از این پیرزن‌ها به دلیل بیماری به زودی از دنیا خواهد رفت. به همین خاطر آن یکی مادر تصمیم می‌گیرد تا در این روزهای باقیمانده او را شاد نگه دارد. به همین خاطر تصمیم می گیرد که برای او قلیانی فراهم کند.


طبیعتاً در فرهنگ آنها که کافی‌شاپ نمی‌توان رفت! اتفاقاً تا مادر می‌خواهد قلیان بکشد سرفه می‌کند و نمی‌تواند خیلی استفاده کند. وزارت ارشاد به ما اعلام کرد که بنا بر بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر ممنوعیت قلیان این صحنه باید در فیلم حذف شود. ببینید یک صحنة عاطفی دو مادر که می‌تواند بسیار هم تأثیرگذار باشد، بابت چنین برخوردی به چه سرنوشتی دچار می‌شود. یعنی با قلیانی که عملاً اکنون در هر کوی و برزن و قهوه‌خانه و رستورانی وجود دارد به گونه ای برخورد می کنند که گویی به یک باره از یک پدیده قبیحه استفاده کرده‌اید.

اکنون به دلیل نگاه محدود و کوچک‌اندیشی که حاکم شده است به نظر می‌رسد محصولات ما در سینما دیگر حتی تمام ایران را هم نمی‌توانند پوشش دهند.

پنج شنبه 4 اسفند 1390برچسب:, :: 17:12 :: نويسنده : عباس کمالخانی

در حالی که در دو روز اخیر شایعات بسیاری درباره اکران نوروزی فیلم پرحاشیه «قلاده‌های طلا» شنیده شده، به تازگی محمد خزاعی تهیه‌کننده فیلم گفت قطعا این فیلم در نوروز روی پرده خواهد رفت.

بخش‌هایی از گفته‌های خزاعی را در ادامه می‌خوانید:

آیا اینکه شنیده شده «قلاده‌های طلا» بنا است در نوروز روی پرده رود صحت دارد؟

بله، این مسئله قطعا درست است و ان شاا.. فیلم در نوروز روی پرده خواهد رفت.

با این حساب پروانه نمایش عمومی فیلم هم صادر شده؟

همین طور است، پروانه نمایش فیلم صادر شده و امیدواریم اکران آن هم پررونق باشد.

آیا سرگروه سینمایی فیلم هم مشخص شده یا نه؟

هنوز به طور قطعی مشخص نیست چه سرگروهی برای اکران فیلم مناسبتر است. به هر حال من همچنان درگیر جشنواره‌های استانی هستم و باید به تهران برگردم تا در‌این‌باره تصمیم‌گیری اساسی کنیم.

فکر می‌کنید علیرغم مفاهیم سیاسی فیلم و حواشی حین تولید آن، اکران نوروزی این فیلم بتواند با فروش مقبولی همراه شود؟

می‌توانیم امیدوار باشیم چنین اتفاقی رخ دهد.

چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:, :: 19:53 :: نويسنده : عباس کمالخانی

دیپلم افتخار بهترین فیلم در مراسم اختتامیه سی امین جشواره فیلم فجر به فیلمهای "روزهای زندگی" به تهیه کنندگی سعید سعدی و "ضد گلوله" به تهیه کنندگی رضا رخشانی اهدا شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مراسم اختتامیه سی امین جشواره فیلم فجر برگزیدگان این دوره معرفی شدند.

سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه ارتباطی به فیلم پله آخر به نویسندگی علی مصفا و جایزه ویژه هیئت داوران به داریوش مهرجویی  برای فیلم نارنجی پوش اهدا شد.

در ادامه سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه بصری رایانه ای  به کامران و امیر سحرخیز و هادی اسلامی برای فیلم سلام بر فرشتگان تقدیم شد. همچنین دیپلم افتخار این بخش به حسین ایزدی  برای فیلم ملکه اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه میدانی برای فیلم روزهای زندگی به محسن روزبهانی و سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی به عباس صالحی برای فیلم روزهای زندگی اهدا شد.

همچنین سیمرغ بلورین بهترین طراحی و صحنه و لباس به عباس بلوندی برای فیلم ملکه و سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری به محمدرضا دلپاک برای فیلم خرس و دیپلم افتخار این بخش به فرامرز ابوالصدق برای فیلم روزهای زندگی اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری به ساسان نخعی برای فیلم بوسیدن روی ماه و جایزه بهترین تدوین به هایده صفی یاری برای فیلم نارنجی پوش تقدیم شد.

در ادامه امیر کریمی سیمرغ بلورین بخش بهترین فیلمبرداری را برای فیلم روزهای زندگی و حسن پویا دیپلم افتخار این بخش را برای فیلم راه بهشت از آن خود کردند.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به اکبر عبدی برای فیلم خوابم می آد و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن به یکتا ناصر برای فیلم یکی می خواد باهات حرف بزنه اهدا شد.

همچنین فرهاد اصلانی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم زندگی خصوصی و خرس از آن خود کرد.

در ادامه در بخش بهترین بازیگر زن هنگامه قاضیانی سیمرغ بلورین این بخش را برای فیلم روزهای زندگی و بهناز جعفری دیپلم افتخار را برای فیلم تلفن همراه رئیس جمهور از آن خود کرد.

در بخش بهترین کارگردانی سیمرغ بلورین به پرویز شیخ طادی برای فیلم روزهای زندگی و سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه به مصطفی کیائی برای فیلم ضد گلوله اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین موسیقی به ناصر چشم آذر برای فیلم گشت ارشاد و سیمرغ بلورین این بخش به حسین علیزاده برای فیلم ملکه اهدا شد.

همچنین دیپلم افتخار بهترین فیلم به سعید سعدی برای فیلم روزهای زندگی و رضا رخشانی برای فیلم ضد گلوله اهدا شد
.
 

یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:, :: 21:44 :: نويسنده : عباس کمالخانی

 نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «رهاتر از دریا» با حضور «حمید طالقانی» کارگردان، «عباس جهانبخش» تهیه کننده، «مرتضی هرندی» تدوینگر، «پوریا دلشاد»، «علی عزیزی» و «سمانه جهانبخش» بازیگران در حالی برگزار شد که میان کارگردان و تهیه کننده این فیلم درگیری لفظی صورت گرفت.

بنابر این گزارش، در ابتدای این نشست کارگردان گفت: می خواستم این فیلم فرزند خودم باشد، اما بلایی بر سر من آوردند که فرزند دیگری شد.

وی در ادامه افزود: قرار بود این فیلمنامه را مینو فرشچی بنویسد اما با مشکلاتی که پیش آمد خانم جاوید از طرف مینو فرشچی برای این کار انتخاب شد.

وی گفت: قرار بود شخصیت کاپیتان را داریوش ارجمند بازی کند اما ارجمند و پسرش امیریل ارجمند در کار بازی نکردند و امیریل به من گفت من با جهانبخش مشکل دارم و بازی نمی کنم.

در ادامه این نشست جهانبخش گفت: طالقانی پروژه را به مدت 15 روز رها کرد و کار انجام نداد که این کار 150 ملیون تومان به فیلم ضرر زد.

جهانبخش خاطرنشان کرد: هزینه اجاره کشتی فقط روزی 200 ملیون تومان بود و بهای زیادی برای فیلم داشت و هزینه کلی فیلم 1 میلیارد و 500 میلیون تومان است.

جهانبخش خاطر نشان کرد: طالقانی برای بازی یک بازیگر که 2 دقیقه در فیلم بود، می خواست از من 10 میلیون تومان پول بگیرد و من زیر بار این باج خواهی نرفتم، اتفاقا می خواهم بگویم که بازیگران مطرح فیلم مانند امیریل ارجمند به خاطر کارگردانی آماتوری مانند طالقانی در فیلم بازی نکردند، من خرج زندگی طالقانی را به مدت 3 سال داده ام و همین الان حکم بازداشت طالقانی را در جیب دارم.

در ادامه این نشست طالقانی با تکذیب غیبت 15 روزه خود گفت: من می خواستم از این کار انصراف دهم اما اجازه نداند که از کار خداحافظی کنم و همین جا باید بگویم که سرمایه گذار فیلم هرندی بوده است که از مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی پول قرض گرفته، نه جهانبخش و من نمیدانم پول های دیگری که جهانبخش برای کار گرفته، کجا است.

در انتهای این نشست که درگیری میان طالقانی و جهانبخش شدت گرفته بود، پوریا دلشاد و علی عزیزی برای بازی در این فیلم ابراز تاسف کرده و از مخاطبان عذرخواهی کردند.

شنبه 22 بهمن 1390برچسب:, :: 21:25 :: نويسنده : عباس کمالخانی

آمار انتخاب بهترين فيلم‌هاي مردمي جشنواره‌ي فيلم فجر تا ‌٢٠ بهمن‌ماه اعلام شد. تا پايان روز هشتم جشنواره، فيلم‌هاي «برف روي کاج‌ها»، «بوسيدن روي ماه» و «نارنجي‌پوش» صدرنشيني خود را در بخش داخلي ادامه دادند و فيلم‌هاي «روزهاي زندگي» و «ملکه» در بخش بين‎المللي بيشترين امتيازها را از نظر مردم به‌دست آوردند.

آراي مردمي جشنواره‌ي سي‌ام تا ‌٢٠ بهمن‌ماه براساس ميانگين امتياز به اين شرح اعلام شد:

مسابقه سينماي ايران:
‌١ ـ برف روي کاج‌ها ‌٨٨ / ‌٢
‌٢ ـ بوسيدن روي ماه ‌٤٢ / ‌٢
‌٣ ـ نارنجي‌پوش ‌٠٣ / ‌٢
‌٤ ـ پل چوبي ‌٧٩ / ‌١
‌٥ ـ گشت ارشاد ‌٧٨ / ‌١
‌٦ ـ بي‌خود و بي‌جهت ‌٥٧ / ‌١
‌٧ ـ خوابم مي‌آد ‌٥٤ / ‌١
‌٨ ـ پذيرايي ساده با ‌٤٥ / ‌١
‌٩ ـ ضد گلوله ‌٢٥ / ‌١
‌١٠ ـ پله آخر با ‌١١ / ‌١

مسابقه‌ي بين‌الملل:
‌١ ـ روزهاي زندگي ‌٤٥ / ‌٠
‌٢ ـ ملکه ‌٤٤ / ‌٠
‌٣ ـ صداي تيره ‌٤١ / ‌٠
‌٤ ـ سلطان جزيره شيطان ‌٣٣ / ‌٠
‌٥ ـ عمر قاتل من است ‌٢٨ / ‌٠

شنبه 22 بهمن 1390برچسب:, :: 21:21 :: نويسنده : عباس کمالخانی

 اسامی کاندیداهای بخش نگاه نو (مسابقه فیلمهای اول) سی امین دوره جشنواره فیلم فجر اعلام شد.

به گزارش خبرآنلاین، کاندیداهای بخش نگاه نو مسابقه فیلم های اول در بخش های بهترین کارگردانی، بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد ،بهترین بازیگر زن، بهترین فیلم نامه ، بهترین دست آورد هنری یا فنی، به شرح زیر اعلام شد:

* کاندیدای بهترین کارگردانی
1- مهرداد غفارزاده برای کارگردانی فیلم گیرنده
2- رضا عطاران برای کارگردانی فیلم خوابم می آد
3- فرزاد اژدری برای کارگردانی فیلم سلام برفرشتگان
4- مانلی شجاعی فرد برای کارگردانی فیلم میگرن
5- پیمان معادی برای کارگردانی فیلم برف روی کاج ها

*کاندیدای بهترین فیلم
1- محمد رضا تخت کشیان و جواد فرحانی برای فیلم خوابم می آد
2- محمد قهرمانی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برای فیلم گیرنده
3- عبدالحسین و محمد ابوالحسنی برای فیلم تهران 1500
4- حسن علیمردانی ومرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برای فیلم سلام بر فرشتگان
5- ابراهیم اصغری برای فیلم پنج شنبه آخر ماه

*کاندیدای بهترین فیلم نامه
1- اکبر روح ، مهرداد موفق یامی ، مهرداد غفارزاده برای نگارش فیلم نامه گیرنده
2- علی مینایی، ابراهیم اصغری برای نگارش فیلم نامه پنج شنبه آخر ماه
3- پیمان معادی برای نگارش فیلم نامه برف روی کاج ها
4- مجید اسماعیلی برای نگارش فیلم نامه داستان سامرا

*کاندیدای بهترین بازیگر مرد
1- سعید  راد برای بازی در فیلم گیرنده
2- رضا عطاران برای بازی در فیلم خوابم می آد
3- محمود پاک نیت برای بازی در فیلم پنج شنبه آخر ماه
4- ناصر گیتی جاه برای بازی در فیلم خوابم می آد
5- امین حیایی برای بازی در فیلم پیشونی سفید

*کاندیدای بهترین بازیگر زن
1- مهناز افشار برای بازی در فیلم برف روی کاج ها
2- نیکی کریمی برای بازی در فیلم من همسرش هستم
3- باران کوثری برای بازی در فیلم بغض
4- هنگامه قاضیانی برای بازی در فیلم میگرن
5- پانته آ بهرام برای باز ی در فیلم میگرن

*کاندیدای بهترین دست آورد هنری یا فنی
1- سید محمود صدیقی برای فیلم داستان سامرا
2- کارگروهی جلوه های رایانه ای فیلم تهران 1500
3- روانبخش صادقی برای فیلم فیلادلفی
4- امیر سحر خیز، کامران سحرخیز ، سید هادی اسلامی برای فیلم سلام بر فرشتگان

شنبه 22 بهمن 1390برچسب:, :: 21:18 :: نويسنده : عباس کمالخانی
موضوعات
پيوندها



آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 40
بازدید دیروز : 22
بازدید هفته : 40
بازدید ماه : 635
بازدید کل : 27035
تعداد مطالب : 242
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1



ساخت كد صوتی آنلاين



قالب پرشین بلاگ

قالب میهن بلاگ

download

قالب بلاگ اسکای

اخلاق اسلامی

قالب وبلاگ

log - cinema

ساخت كد صوتی آنلاين

ساخت كد آهنگ ساخت كد آهنگ

ساخت كد آهنگ

ساخت كد موزیک آنلاین