کات
سینمایی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان

حامد بهداد در فیلم «کمیا وخاک» در کسوت یک روحانی مبارز انقلابی ایفای نقش کرده است.

به گزارش «24»، این فیلم که به کارگردانی عباس رافعی و در سال ۱۳۸۷ ساخته شده، همچنان منتظر اکران است.حامد بهداد در فیلم «کمیا وخاک» در کسوت یک روحانی مبارز انقلابی ایفای نقش کرده است.



ادامه مطلب ...
جمعه 3 تير 1390برچسب:, :: 16:41 :: نويسنده : عباس کمالخانی

جدیدترین فیلم پرویز پرستویی به خاطر برادر شمقدری اکران نمی‌شود

24نوشت:

ادامه اکران عمومی فیلم «پایان نامه» به تهیه کنندگی روح الله شمقدری، اکران فیلم سینمایی «سیزده 59» با بازی پرویز پرستویی رابه تعویق انداخت.

 روند اکران فیلم سینمایی پایان نامه، همچون نمایش آن در جشنواره بین المللی فیلم فجر، همراه با فراز و نشیب های بسیاربوده و هست؛ و دست‌اندرکاران سینما در تلاش‌اند به هر نحوی شده ـ از جمله بلیت‌های نیم‌بها، قرعه‌کشی ماشین ـ فروش این فیلم را در حدی نگهدارند که از اکران برداشته نشود.



ادامه مطلب ...
جمعه 3 تير 1390برچسب:, :: 15:40 :: نويسنده : عباس کمالخانی

ابن زبير: اين چه رسم مهمان نوازی است سفيه؟ قدح آبی، دانه خرمايی در اين خراب شده پيدا نمی‌شود پذيرايی كنيد ؟ ايشان با عذری كه دارند بايد بر تشكچه نرم بنشينند نه زمينی سخت، خدا لعنتتان كند، خدا لعنتتان كند فقط بلديد چوب حراج به آبروی ما بزنيد.

ابن مطیع: قربان سرت خواستيم بر دوش نوكران سوار شوند، خواستيم بر زير اندازی نرم بنشينند و گلويی تازه كنند خودشان مصرند كه به زمين بچسبند ولب به چيزی نزنند.

محمد بن حنفیه: گله‌ای ندارم، اين بينوا را سرزنش نكن، برو سر اصل مطلب چرا احضارم كردی ؟

ابن زبير:
خواستم بيايی، بنشينيم بر اوضاع اسفناك مسلمين چاره‌ای كنيم. تفرقه، تفرقه يبن علی، تفرقه چونان كرم بر شجره طيبه دين مبين حمله كرده، به دادش نرسيم ريشه اش را می‌خشكاند.

محمد بن حنفیه: از من يك لا قبای افليج چه كاری ساخته است؟

ابن زبير: اين يك لاقبای عليل كم رجلی نيست، از حيث تبار و طايفه پسر عم رسالتی،‌مريدانت در عراق عن قريب است كه ادعای خدايی كنند البته بر تو حرجی نيست،‌مريدان هميشه كاسه داغ تر از آشند، مهارشان كن مسلمان، مختار به نام تو در عراق اموال مسلمين را مصادره كرده، رعب در دل مردم انداخته، مدعی است حكم از تو دارد.

محمد بن حنفیه: من به مختار حكمی نداده ام.

ابن زبير: می‌دانم، به مختار حكم داده بودی كه به شريعت پسرعمت پشت می‌كردی،‌شما مبری از اين گناه كبيره ايد، می‌خواهم كذب اين ملعون را سياهه كنی تا مردم عراق بفهمند دست بيعت به يك كذاب بددين داده‌اند.

محمد بن حنفیه: نمی‌توانم

ابن زبير: چه فرموديد؟

محمد بن حنفیه: معذورم بنده خدا، روا نيست كه به مختار و قيامش ظلم كنم، او به خونخواهی از برادر مظلومم حسين قيام كرده تا مرهمی باشد به زخمهای دلمان، او به احقاق حقی برخاست كه تو فقط حرفش را زدی اوليای دم مقتولين عاشورا دعاگوی مختارند.

ابن زبير: يبن علی‌، مختار فرجام كار خوبش را با قدرت طلبی هايش ضايع كرده، خونخواهی حسين بهانه بوده ميل باطنی مختار پادشاهی بر عراقين است، او خطبه خوانده، بيعت با ما را شكسته، عوامل ما را عزل كرده، سپاه آراسته و حكومتی درست كرده ترسناك تر از كافران سفيانی، شما مصلحت مسلمين را می‌خواهيد يا منافع اشخاص را ؟ دست دست نكن نامه‌ای به مختار بنويس و ختم غائله كن.

محمد بن حنفیه: نامه مان به مختار گره‌ای از كار تو باز نمی‌كند.

ابن زبير: تو نامه را بنويس باز كردن گره با من

محمد بن حنفیه: مختار عامل من نيست كه به او نامه بنويسم، مختار خود مختار است، حكومت بخواهد يا نخواهد من او را نه به ماندن در حكومت توصيه می‌كنم نه به رفتن
والسلام

زن كوفی: می‌خواهم امير را ببنيم برو كنار

شرطه: قيل وقال نكن همشيره، دردت را بنال امير می‌شنود.

زن كوفی: كوری، دردم همين زخمهاست، دردم خانه ويران است، ‌دردم ناامنی است، دردم بی عدالتيست امير گوش شنوا داشت ما فقير فقرا به اين درد دچار نمی‌شديم.

مختار: راه باز كن شرطه، بيا جلو همشيره، بيا.....تف كن به صورتم

زن كوفی:
دهانم بشكند

مختار: بن كامل الساعه به خانه ابن حر می‌روی‌،‌ خانه اش را ويران می‌كنی اهل بيتش را اسير

بن كامل: بهتر نيست...

مختار: كاري را بكن كه دستور دادم بن كامل، چه توصيه‌ای داری؟ مشتی اوباش به خانه‌های مردم می‌ريزند، می‌كوبند، غارت می‌كنند حيثيت تو و شرطه هايت را می‌برند،‌ حكومت را بی عرضه و ناتوان قلمداد می‌كنند و تو می‌خواهی توصيه كنی خشمم را فرو برم و مماشات كنم، اين همه بيداد نبينم
من امير شرطه‌ها بودم چوب در آستين ابن حر می‌كردم و پوست از سرش بر می‌داشتم، ما يا عرضه داريم از جان ومال مردم محافظت كنيم يا نداريم، نداشته باشيم بهتر است بريم بميريم.

مختار: من فاتحه اين حكومت را خواندم،‌ شما هم بخوانيد.

كيان: نه امير،‌ من هنوز به بقای ‌اين دولت اميدوارم.

مختار: تو بيش از همه ما غرامت داده‌ای ‌كيان،‌ حق داری كه باور نكنی،‌اما حقيقت گاه چنان تلخ است كه آرزو می‌كنی حقيقتی وجود نداشت اين دولت در حال استحضار است فكر كفن و دفنش باشيد.

كيان: دولت بيمار است قبول،‌علاج مرضش سخت نيست، صاحب منصبان دولت نه كورند نه كر،‌در تنه اين دولت كهنه زخميست كه ميراث حكومتهای قبليست،‌مامورين پايين دست اغلب محتاجند و سست،زود فريب می‌خورند، در برابر رشوه شل می‌شوند،‌آن شب كه حرمله به اهل بيت من حمله كرد من در محله‌های ‌كوفه به طور ناشناس پرسه می‌زدم تا ناظر بر اعمال شبگردهای كوفه باشم آن شب عمق فاجعه را فهميدم، داغ زن وفرزند مجال نداد تا در اين باب با شما سخن كنم، آن شب شرطه تا حتی لخت كردن من پيش رفت، ابن حر شق القمر نكرده عده‌ای ‌از همين مامورين را خريده و به زندان دستبرد زده، مامور وقتی فاسد می‌شود وخيانت می‌كند كه نيازمند است، نيازش راچاره كنيم از جان ودل خدمت می‌كند.

مختار: نوميدت نمی‌كنم كيان، شايد تو ويارانت به معجزه مسيحايی مسلحید و آمده ايد تا در كالبد مرده اين دولت بدميد و مماتش را به حيات تبديل كنيد
بسم الله

 

سه شنبه 24 خرداد 1390برچسب:, :: 15:55 :: نويسنده : عباس کمالخانی

گفتگو با ماهایا پطروسیان در مورد مسلمان شدنش:
من در سالهای گذشته از دین اسلام دور نبودم، در مدارس ایرانی و مسلمان درس خوانده‌ام و دوستان مسلمان زیادی دارم. شخصا معتقدم ادیان الهی را از هم دور و متفاوت نمی‌بینم.
ماهایا پطروسیان را همه می‌شناسند. بازیگر جوان و پرشروشوری که چه در صحنه تئاتر، چه سینما و چه تلویزیون همیشه متفاوت و نسبتا قوی ظاهر می‌شود. طی روزهای اخیر برخی از سایت‌های اینترنتی و نشریات خبر مسلمان شدن این بازیگر را منتشر کردند. این نشریات نوشته بودند که این بازیگر در پی ازدواج با یک جوان مسلمان به دین اسلام روی آورده است. او همچنین به برخی از خبرنگاران گفته بود که از مدت‌ها پیش برای باقی ماندن در مسیحیت یا گرویدن به اسلام در تردید بودم که با توجه به ازدواج با یک مسلمان از این تردید خارج شده و مسلمان شدم.
حالا او با یک جوان ایرانی مسلمان که هنرمند هم نیست ازدواج کرده برای کسب اطلاعات بیشتر خبرنگار ما با او گفتگویی انجام داده‌ که می‌خوانید:


- خانم پطروسیان! خبر را تایید می‌کنید؟
بله تابستان سال گذشته به دین اسلام گرویدم و دلیلش هم این بود که همسرم یک مسلمان بود و من ترجیح دادم که مسلمان شوم.

- واکنش خانواده شما نسبت به مسلمان شدن شما چه بود؟
-واکنش خاصی نداشتند چون خانواده‌ام، همسرم را خیلی دوست داشتند ضمن اینکه خانواده‌ام، افراد متعصبی نیستند و بیش از همه برایشان انسانیت مهم است. من سال‌ها با مسلمانان در ارتباط بودم و نظر خانواده‌ام در این رابطه مثبت بود.

- از جانب هم‌کیشان خود با چه عکس‌العملی مواجه شدید؟
- الان تعداد ارامنه در ایران کم است و من هم با تعداد اندکی از ارامنه ارتباط نزدیک دارم و همان کسانی را هم که می‌شناسم تبریک گفتند و عکس العمل خاصی نشان ندادند.

- جالب است چون ارمنی‌ها دارای تعصبات خاصی هستند.
- بله، ارمنی‌ها متعصب هستند البته تعدادشان اندک است و می‌خواهند که جامعه خودشان را حفظ کنند ولی از نظر من فرق چندانی نمی‌کند چون من هم یک ارمنی بودم و الان مسلمان شده‌ام.

- تغییر مذهب چه احساسی را در انسان به وجود می‌آورد؟
- من از دین اسلام خیلی دور نبودم، و سالهاست که با این دین مانوسم در مدارس ایرانی و مسلمانان درس خواندم و دوستان مسلمان هم داشتم و با افراد مختلفی در ارتباط بودم و بیشتر با ایرانی‌های مسلمان سروکار داشتم تا ایرانی‌های ارمنی. ضمن اینکه شخصا مذاهب و ادیان الهی را از هم دور و متفاوت نمی‌بینم چون در نهایت تمام مذاهب مهم و اصلی دنیا یک حرف زده‌اند و چندان فرقی با یکدیگر ندارند.

- نظر همسرتان در مورد ادامه کار هنری شما چیست؟
- نظرشان کاملا مثبت است چون از وقتی که با هم آشنا شدیم، من بازیگر بودم. همسرم هم در خارج از کشور بزرگ شده و عقایدش نسبت به هنر مثبت است و مثل بعضی‌ها که معتقدند خانم‌ها بعد از ازدواج نباید به کار خود ادامه دهند همسرم معتقد است که باید به کارم ادامه دهم.

- پس کم کاری شما در این مدت به دلیل ازدواج بوده است؟
- نه، اتفاقا من بعد از ازدواج حضورم در سینما بیشتر شده ولی فیلم‌هایم به نمایش درنیامده است.

- زندگی مشترک چطور است؟
- خوب است و خیلی متفاوت از زندگی مجردی و مسئولیت هم سنگین‌تر می‌شود دید آدم به زندگی تغییر می‌کند و آرامش بیشتری هم پیدا می‌کند

- زمانی که مسلمان شدید نام جدید شما به چه اسمی تغییر کرد؟
- اسم من تغییر نکرد چون اسم من مسیحی نیست. ماهایا اسم شرقی است و ریشه هندی دارد و موقع مسلمان شدن هم از من نخواستند که اسمم را تغییر دهم.

- در محضر چه کسی مسلمان شدید؟
این مسئله شخصی است چون فردی که نزد ایشان اسلام آوردم فردی شناخته شده است ؛ چندان تمایلی به گفتن نام ایشان ندارم

 

عکس های ماهایا پتروسیان



ماهایا پتروسیان
 

دو شنبه 23 خرداد 1390برچسب:, :: 21:27 :: نويسنده : عباس کمالخانی
گزارش اكران و آمار فروش فیلم‌های روی پرده + جدول
سالن‌های سینما در انتظار گرمای تابستان


درهای سالن‌های سینما بعد از تعطیلات نیمه خرداد دوباره به روی تماشاگران گشوده شد تا فصل تابستانی سینماها از راه برسد.

فروش فیلم‌های سینمایی که در ابتدای امسال با نمایش دو فیلم «جدایی نادر از سیمین» به کارگردانی اصغر فرهادی و «اخراجی‌ها 3» ساخته مسعود ده‌نمکی رونقی نسبی گرفته بود؛ این روزها به دلیل برگزاری امتحانات مدارس و دانشگاه‌ها چندان خوب نیست.

فیلم‌هایی چون «جرم» مسعود کیمیایی و «مرهم» علیرضا داودنژاد دو فیلمی هستند که طی روز​های گذشته توانسته​اند تماشاگران را به سالن‌های سینما بکشانند. فیلم سینمایی «جرم» که در 26 سالن سینما روی پرده است در 10 روز موفق به فروش 192 میلیون تومانی شده است.  تازه‌ترین ساخته کیمیایی به شکل سیاه و سفید و در بعضی سئانس‌ها دوبله شده و در سئانس‌های دیگر با صدای خود بازیگران به نمایش درمی‌آید. «جرم» که جایزه بهترین فیلم بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر را برای کیمیایی به همراه آورد درباره مردی است که پای عقیده‌های خود ایستاده و جلو می‌رود و تاوان‌ این ایستادگی را می‌پردازد.

پولاد کیمیایی نقش اصلی این فیلم را بازی می‌کند و در کنار او نیکی کریمی، حامد بهداد، جمشید مشایخی، مسعود رایگان، بهاره رهنما، داریوش ارجمند و سیامک انصاری حضور دارند.

«مرهم» این روزها 10 سالن سینما در اختیار دارد و 34 روز از شروع اکران عمومی آن می‌گذرد و 225 میلیون تومان فروخته است. فیلم داودنژاد که واکنش‌های مثبتی در میان اهالی مطبوعات و هنرمندان به همراه داشت، روایتی از زندگی دردآلود دختری جوان است که شرایط او را به دام اعتیاد کشانده است.

تازه‌ترین ساخته مسعود اطیابی که کارگردان آن چندان از نتیجه کار راضی نیست، در 16 سینما روی پرده است و 17 سالن در اختیار دارد. «شرط اول» در مدت زمان 17 روزه نمایش 57 میلیون تومان فروخته است.

این فیلم با بازی بازی الناز شاکردوست، اکبر عبدی، کامبیز دیرباز و نگار فروزنده داستان فردی به نام بهرام (دیرباز) را روایت می‌کند که در یک حادثه، دچار مرگ مغزی می‌شود خانواده او به فکر فروش اعضای بدن او می‌افتند که او با معجزه‌ای دوباره به زندگی برمی‌گردد.

سینمای سرگروه قدس این روزها میزبان «فوتبالی‌ها» ساخته عباس خواجه‌وند است که در 20 سالن دیگر اکران است و در 17 روز 91.6 میلیون تومان فروش داشته است. مهران غفوریان در نقش یک مربی فوتبال در این فیلم ظاهر می‌شود. موضوع فیلم درباره یک تیم فوتبال است.

«پایان‌نامه» ساخته حامد کلاهداری در 21 سالن سینما روی پرده است و در 10 روز اکران 42.2 میلیون تومان فروخته است. حامد کمیلی، بهاره افشاری، چکامه چمن‌ماه، هادی دیباجی و نیما شاهرخ‌شاهی بازیگران این فیلم هستند. اخیرا در خبرها آمده بود بلیت‌های 50 درصد تخفیف این فیلم به صورت گسترده عرضه شده است.

نام فیلم

تعداد سالن

روزهای نمایش

فروش کل

مرهم

10

34

225

جرم

26

10

192

شرط اول

16

17

57

فوتبالی‌ها

21

17

91.6

پایان‌نامه

21

10

42.2



یک شنبه 22 خرداد 1390برچسب:, :: 22:34 :: نويسنده : عباس کمالخانی

 




يادداشت مهناز افشار و تهمينه ميلاني به مناسبت روز تولد فريماه فرجامي
این بانوی سینما حضورش را در تاریخ سینمای ما همانند یک مهر افتخار ثبت کرده است


مهناز افشاردر یادداشتی به بهانه روز تولد فریماه فرجامی نوشت : وقتی به اسم فریماه فرجامی برمی خورم به روزهای اول ورودم به سینما برمی گردم وقتی پشت صحنه زهر عسل بودیم این بانوی عزیز سینما آلبوم عکسهایش رااز سالهای دورتر تاآن روزش را به همراه داشت . آنقدر فیلمها و پلانهای تاثیر گذاری را یادمان اورد که دریافتیم چه قدر سینما مدیون حضور بزرگانی چون فریماه فرجامی است ... این بانوی سینما حضورش را درتاریخ سینمای ما همانند یک مهر افتخار ثبت کرده و همیشه همراهمان می ماند... بانو تولدت را به سینمای ایران تبریک می گویم.

تهمینه میلانی هم دریادداشتی درباره فریماه فرجامی نوشت :سال ۱۳۵۹که به عنوان دستیار کار گردان ومنشی صحنه در دفتر آقای مسعود کیمیایی مشغول به کار بودم با بازیگر زیبایی به نام فریماه فرجامی روبرو شدم که نقش اول زن فیلم خط قرمز را بازی می کرد . تلاشهای آقای کیمیایی به بار نشست و خانم فرجامی نقش لاله را به خوبی ارائه نمودند .در طول مدت فیلمبرداری همکاری ما منجر به رفاقت شد و همانطور که پیش بینی می شد خانم فریماه فرجابه بازیگری مطرح درسینمای ایران تبدیل شد .سالروز تولدش را تبریک می گویم وآرزوی سلامتی وتندرستی و بازگشت ایشان به حرفه مورد علاقه شان بازیگری را دارم .



ادامه مطلب ...
یک شنبه 22 خرداد 1390برچسب:, :: 22:22 :: نويسنده : عباس کمالخانی

 

 


سینمای ما- حسین لامعی:

جدایی نادر از سیمین در حالی از روز چهارشنبه گذشته اکرانِ خود در سینماهای فرانسه را آغاز کرد که از حیثِ تعداد سالن‌های نمایش، رکورددار فیلم‌های ایرانیِ اکران شده در فرانسه - در طولِ تاریخ - است.


این فیلم از روز چهارشنبه در ۱۰۶ سالنِ سینما نمایش خود را آغاز و از هفته دوم، این تعداد به ۱۴۶ سالن می‌رسد.


پیش از این «درباره الی»، ساخته پیشینِ فرهادی نیز تنها با ۵۰ سالن در فرانسه به نمایش عمومی درآمده بود. به نظر می‌رسد اقبالِ گسترده‌تر و کم نظیر جشنواره برلین و منتقدانِ فرنگی به جدایی نادر از سیمین، عاملِ خیزشِ غافلگیر کننده این فیلم در نمایش عمومی‌اش در سراسر جهان شده باشد.


تا به اکنون «سفر قندهار» ساخته محسن مخملباف، با ۳۴۰ هزار تماشاگر؛ همچنان پرتماشاگر‌ترین فیلم ایرانیِ به نمایش درآمده در فرانسه است.


«کسی از گربه‌های ایرانی خبر نداره» ساخته بهمن قبادی؛ با ۲۵۰ هزار تماشاگر؛ پس از صفر قندهار؛ پرتماشاگر‌ترین فیلم ایرانیِ به نمایش درآمده در طی این سال‌های اخیر می باشد.



حال باید دید فیلم تحسین شده اصغر فرهادی با در اختیار داشتنِ بیشترین میزان سالن‌ها و تبلیغاتِ یک فیلم ایرانی در این کشور، آیا می‌تواند رکوردهای تعداد تماشاچیِ آثار ایرانی - لااقل در این سال‌ها - را هم در آن جابجا کند؟ رکوردی که اگر توسط این فیلم شکسته شود، قطار موفقیت‌ها و رکورد شکنی‌های این فیلم را را کامل‌تر و دست نیافتنی‌تر خواهد کرد.


از سویی دیگر، این فیلم در سایت الو سینه - که در حکمِ آی ‌ام دی بیِ فرانسوی زبان‌ها قرار دارد - موفق به کسبِ امتیاز کم سابقه ۶. ۴ از ۵ ؛ از نویسندگان و کارشناسانِ سینماییِ ۱۸ نشریه این کشور شده است. بسیاری از این نشریات، در حالی به فیلم فرهادی امتیاز ۵ را اعطا کرده‌اند که مدت‌ها به فیلمی این امتیاز را نداده بودند. باید تا پایانِ اکرانِ جدایی نادر از سیمین در فرانسه و آغاز نمایش‌اش در دیگر کشورهای مهمِ اروپا، یعنی انگلیس و آلمان نشست و دید که آیا این مطرح‌ترین فیلمِ این سال‌های اخیر سینمای ایران، موفق به ثبتِ موفقیت‌های بیشتر دربین مخاطبان خارجی خاهد شد.

 

 

یک شنبه 22 خرداد 1390برچسب:, :: 21:36 :: نويسنده : عباس کمالخانی

وبلاگ کات از25خرداددر زمینه هنر هفتم شروع بکار منماید.به امید دوام.

جمعه 20 خرداد 1390برچسب:, :: 17:30 :: نويسنده : عباس کمالخانی
 
شنبه 1 فروردين 0برچسب:, :: 5:2 :: نويسنده : عباس کمالخانی

رييس سازمان سينمايي در جديدترين اظهارنظرش درباره‌ي پروژه سينمايي «قلاده‌هاي طلا» اعلام كرد كه نزديك به يك ميليارد تومان به اين پروژه كمك كرده است.

به گزارش ایسنا شمقدری با اشاره به مراحل ساخت فيلم ابوالقاسم طالبي يادآور شد: آقاي طالبي همزمان با ساخت فيلم «پايان نامه» روزي به من گفت: «مي‌خواهم فيلمي در خصوص فتنه 88 و ابعاد گسترده آن كار كنم. آيا شما حمايت خواهيد كرد؟» گفتم قطعا اين يكي از سياست‌هاي ماست.
وي ادامه داد: بعدا كه ايشان فيلمنامه را كامل كرده بود و براي مطالعه و نظرخواهي به من داد، گفت: «من تلاش مي‌كنم بودجه فيلم را از جاي ديگري جور كنم كه مبادا به عنوان كار دولتي، فيلم را جريانات روشنفكري و مخالف در سينما بكوبند.» من هم گفتم احتياط خوبي است. اما هر وقت ديدي هيچ كس سرمايه‌گذاري نمي‌كند به هر حال ما حاضريم.
 
شمقدري تصريح كرد: بعد فهميدم با «روايت فتح» به نتيجه رسيدند. در ميانه فيلمبرداري خبر شدم مشكلاتي براي فيلمنامه به وجود آمده و حتي حرف از توقف كار به وجود آمده كه من سرانجام با دو طرف شروع به رايزني كردم و بالاخره مسئولان را كه معترض بودند قانع كردم كه اگر واقعا قصد توقف كار را دارند حداقل بگذارند پس از پايان فيلمبرداري و آماده شدن نسخه اكران كه در ميانه كار براي هيچ كس تبعات خوبي ندارد.
رييس سازمان سينمايي يادآور شد: در مراحل پاياني فيلمبرداري و تدوين بحث كمبود نقدينگي و بودجه مطرح شد كه بلافاصله آمادگي سازمان سينمايي را براي مشاركت در سرمايه‌گذاري اعلام كرديم و در نهايت موسسه رسانه‌هاي تصويري قرار شد با پرداخت يك سوم هزينه‌هاي فيلم در يك سوم حقوق و مالكيت اين فيلم مشاركت كند و اين نقدينگي كه نزديك يك ميليارد تومان بود اواسط دي ماه 90 به پروژه تحويل داده شد.
 
شمقدري با يادآوري حضور «قلاده‌هاي طلا» در جشنواره‌ي فيلم فجر گفت: در مرحله جشنواره هم مسوولاني معترض كار بودند و با پخش فيلم مخالفت جدي داشتند اما با جديت و رايزني ما و به خصوص آقاي دكتر حسيني و انعكاس موضوع به دفتر مقام معظم رهبري و دفتر رياست محترم جمهور در نهايت فيلم در جشنواره به نمايش درآمد كه الحمدلله با استقبال خوبي روبرو شد و جاي نگراني هم نبود. بعدها آقاي طالبي از ما خواست تا پايان اكران عمومي از سوي ما خبري صادر نشود كه سازمان سينمايي در ساخت فيلم مشاركت كرده است.
 
وي ادامه داد: آقاي طالبي معتقد بود برخي از اين خبر سوء استفاده‌هاي خود را خواهند كرد و دوباره با چسباندن آن به جريان موهوم انحرافي براي انكار آن دردسر درست كنند و ماهم پذيرفتيم.
شمقدري با اشاره به مصاحبه‌ي فروردين ماه ابوالقاسم طالبي در برنامه‌ي «هفت» يادآور شد: عليرغم مصاحبه صريح آقاي ابوالقاسم طالبي در برنامه «هفت» مبني بر عدم حمايت سازمان سينمايي از اين فيلم، ما هم واكنشي نداشتيم و سخني نگفتيم. اما الان به نظر مي‌رسد بيان اين همكاري ديگر نتواند دست‌آويزي براي ضربه زدن به اين كار سينمايي شود. به هر حال الان سازمان سينمايي و موسسه رسانه‌هاي تصويري به عنوان يكي از مالكان و سرمايه‌گذاران اين فيلم سينمايي اعلام مي‌شوند و باز هم اعلام مي‌كنم از هر پروژه سينمايي كه فتنه‌هاي در مسير پيشرفت انقلاب اسلامي را افشا مي‌كنند، حمايت خواهيم كرد.

شنبه 1 فروردين 0برچسب:, :: 4:39 :: نويسنده : عباس کمالخانی
موضوعات
پيوندها



آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 22
بازدید هفته : 11
بازدید ماه : 606
بازدید کل : 27006
تعداد مطالب : 242
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1



ساخت كد صوتی آنلاين



قالب پرشین بلاگ

قالب میهن بلاگ

download

قالب بلاگ اسکای

اخلاق اسلامی

قالب وبلاگ

log - cinema

ساخت كد صوتی آنلاين

ساخت كد آهنگ ساخت كد آهنگ

ساخت كد آهنگ

ساخت كد موزیک آنلاین