کات
سینمایی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان

 

جمعه 1 دی 1390برچسب:, :: 1:58 :: نويسنده : عباس کمالخانی

 

 

مروری بر فیلم پرتقال خونی

شادی رستمی

"پرتقال خونی" در چند روزی که از اکرانش می گذرد موفق شده به فروش بالایی دست یابد(در حدود روزی 9 میلیون تومان) و برخی از سینماها برای آن سانس ویژه گذاشته اند اما این بدان معنا نیست که این فیلم خوب است و فیلم نامه ای پرکشش و بازی های به یاد ماندنی دارد بلکه صرفا مانند سایر آثار "سیروس الوند" فیلمی پاپ کورنی و سرگرم کننده است. سینمای الوند چنان قابل پیش بینی است که حتی گاهی به شدت یکنواخت و مبتذل می شود و بیننده تنها باید دلش را به هنرپیشگان کم استعداد اما رنگ و لعاب خورده خوش کند تا بتواند تا پایان فیلم دوام بیاورد.

"پرتقال خونی" برخلاف خلاصه داستانی که از آن انتشار یافته بیش از آنکه قصه زندگی مهندس والا رادمنش(فریبرز عرب نیا)باشد حکایت دختری به نام ترمه (نیوشا ضیغمی )است که با سماجت و لجبازی کودکانه ای قصد ورود به زندگی این مرد را دارد تا آنکه یک عکاس جوان به نام سیاوش (حامد بهداد)به او ابراز عشق می کند و ...



ادامه مطلب ...
سه شنبه 8 آذر 1390برچسب:, :: 21:39 :: نويسنده : عباس کمالخانی

 

در یکی از سریال های مناسبتی ماه محرم

«صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» این روزها با پخش سریالی داستانی، یکی از اشرار باسابقه و شناخته شده جنوب تهران را به عنوان بازیگر مقابل دوربین برده و رسانه ملی را به عرصه هنرنمایی این فرد معلوم الحال تبدیل کرده است.

به گزارش سینما پرس، صدا و سیما که در کلام امام خمینی (ره) از آن به عنوان «دانشگاه عمومی» نام برده می شود؛ در ایام سریالی را پخش می کند که در آن فردی سابقه دار ایفای نقش کرده است. برخی از علاقمندان ساکن در یکی از محله های جنوب شهر تهران با دیدن تصویر این فرد در تلویزیون تعجب کرده و طی تماس با سینماپرس مراتب اعتراض خود را به این موضوع اعلام کرده اند.


طبق اطلاعات رسیده این فرد که در محل سکونت خود با نام «حسین رنگی» شناخته می شود، در زمینه توزیع و فروش مواد مخدر و مشروبات الکی فردی شناخته شده است و به همین دلیل بارها از سوی مسوولان، دستگیر شده و به عنوان «شرور سابقه دار» معرفی شده است و حتی از سوی این مسوولان به مردم محل نیز به شکلی علنی معرفی شده است.
معلوم نیست چنین فردی به چه دلیل و با چه استدلالی از سوی سازندگان این اثر معنوی در این سریال به کار گرفته شده است؟! آیا واقعا صدا و سیما تا این اندازه با کمبود بازیگر مواجه است که مجبور می شود به چنین افرادی متوسل شود یا اینکه سازندگان چنین آثاری با این افراد « سر و سری» دارند و برای جبران زحمات آنها، از این افراد در سریال ها و فیلم های خود استفاده می کنند؟!

یکی از مخاطبان تلویزیون که از تماشای این فرد در تلویزیون دچار تعجب فراوان شده بود، طی تماس با سینما پرس، ضمن انتقاد شدید از مسوولان تلویزیون به دلیل عدم کنترل دقیق و صحیح بر تولیدات رسانه ملی گفت: « امام خمینی (ره) همواره تاکید داشته اند که میزان حال فعلی افراد است اما اینکه افرادی با چنین سابقه سیاهی در تلویزیون جمهوری اسلامی ایران مقابل دوربین می روند، باعث می شود تا از این حضور سوء استفاده کرده و آن را دلیلی موجه بر حمایت دستگاه های دولتی از فعالیت های خود بدانند و بعضا ادعای ارتباط با نهادهای دولتی و تحت حمایت قرار گرفتن از سوی آنها را مطرح کنند. حال آنکه اگر چنین فردی توبه هم کرده باشد، می توان در پشت صحنه از آن استفاده کرد نه اینکه او را مقابل دوربین برد»!

متاسفانه در سال های اخیر صدا و سیما به جای نظارت دقیق و جدی بر روند شکل گیری تولیدات نمایشی خود، ساخت این آثار را به شکل «پیمانکاری» به تهیه کنندگانی واگذار می کند که صرفا به دنبال کسب سود بیشتر هستند.یکی از راههای رسیدن به سود بیشتر نیز استفاده از چهره های ارزان قیمت و ناشناخته است که معلوم نیست با چه سابقه ای، چه رابطه ای و چگونه به این تهیه کنندگان معرفی می شوند؟! مشخصات این فرد و فیلم مذکور جهت بررسی دستگاه های نظارتی در سینماپرس محفوظ است.

سه شنبه 8 آذر 1390برچسب:, :: 21:13 :: نويسنده : عباس کمالخانی


گردهمایی دانشجویان هنرمند بسیجی؛
فراستی:سینمای ایران نه هویت دارد نه مسئله/'یک حبه قند' نه فرم ملی دارد نه مذهبی

خبرگزاری فارس: یک منتقد سینما با ذکر این مسئله که ما در هنر با دل کار داریم، گفت: سینمای ما علاوه بر اینکه هویت ندارد متاسفانه مسئله هم ندارد.

خبرگزاری فارس: فراستی:سینمای ایران نه هویت دارد نه مسئله/'یک حبه قند' نه فرم ملی دارد نه مذهبی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مسعود فراستی منتقد سینما امروز دوشنبه طی سخنانی در دومین گردهمایی دانشجویان هنرمند بسیجی با بیان اینکه سینما ما تنها یک اسم سینما دارد، گفت: ما چیزی با عنوان سینمای ایران نداریم البته ما تکنیکی زده شده‌ایم ولی به فرم نرسیده‌ایم.

این منتقد سینما اظهار داشت: ما فکر می‌کنیم که اگر موضوعی را انتخاب کردیم که دینی بود کار تمام است در حالی که واقعیت این طور نیست و انتخاب موضوع دینی به معنای محتوای دینی نیست.

فراستی با انتقاد از فیلم یک حبه قند افزود: یک حبه قند نه تنها فرم ملی ندارد بلکه فرم مذهبی هم ندارد و برای آن هیچ تفکری نشده است.

وی شعارزدگی را یکی دیگر از مشکلات عرصه هنر دانست و اظهار داشت: در هنر شعار کارایی ندارد مگر اینکه شعار تبدیل به جمله یا نکته‌ای از هنر شده باشد.

فراستی با ذکر این مسئله که ما در هنر با دل کار داریم، گفت: سینمای ما علاوه بر اینکه هویت ندارد متاسفانه مسئله هم ندارد.

این منتقد سینما با بیان اینکه سینما در جهان به درد دیدن می‌خورد، افزود: ما هنوز در قدم‌های اول سینما قرار داریم.

فراستی در پاسخ به انتقادات حضار به وی به دلیل بیان سخنان تند گفت که ما در عرصه نقد باید تند باشیم و تعارف را کنار بگذاریم و شهید آوینی هم در عرصه نقد تند بود و از من بسیار تند‌تر سخنانش را بیان می‌کرد.

این منتقد سینما اظهار داشت: شهید آوینی هنرمند نبود بلکه اندیشمند انقلابی و بسیجی بود.

وی از روایت فتح شهید آوینی دفاع کرد و گفت: در مستندی که جای تخیل و شخصیت پردازی نیست شهید آوینی هر دوی این کار را انجام می‌داد.

دو شنبه 7 آذر 1390برچسب:, :: 22:28 :: نويسنده : عباس کمالخانی
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۹:۰۴
موسوی‌نیا با بیان اینکه موضوع و محتوای مراسم فرش قرمز بسیار واضح است گفت: «این مراسم اصلاً هنری نیست بلکه اتفاقاتی که رخ می‌دهد بیشتر مطرح کردن مباحث تجاری و مد لباس است و اصلا مباحث هنری سینمایی مطرح نیست.»

به گزارش فارس، مسئول امور اجرایی تالار ایوان شمس گفت: «وزارت ارشاد اجرای فرش قرمز را ممنوع کرد و به طور کلی دیگر مجوزی برای این مراسم صادر نمی‌کند.»

موسوی‌نیا اظهار داشت: «ما دیگر برای مراسم فرش قرمز فیلم‌های سینمایی مجوز نداریم. آقای حجازی (مدیریت تالار) تشخیص داده‌اند دیگر مراسم فرش قرمز برگزار نشود، اما غیر از فرش قرمز برای برنامه‌های دیگر محدودیتی نداریم. مدیریت اینجا چون در حوزه سینما تخصص دارد و کارشناس مسائل سینمایی است در این زمینه می‌تواند نظر بدهد، ولی در مسائل دیگر آن را به ارشاد واگذار کرده است.»

موسوی‌نیا با بیان اینکه موضوع و محتوای مراسم فرش قرمز بسیار واضح است گفت: «این مراسم اصلاً هنری نیست بلکه اتفاقاتی که رخ می‌دهد بیشتر مطرح کردن مباحث تجاری و مد لباس است و اصلا مباحث هنری سینمایی مطرح نیست.»

او خاطرنشان کرد: «به خاطر همین آقای حجازی این کار را ممنوع کرد و متعاقب آن هم ارشاد اجرای فرش قرمز را ممنوع کرد و به طور کلی ارشاد دیگر مجوزی برای این برنامه صادر نمی‌کند.»
شنبه 28 آبان 1390برچسب:, :: 22:1 :: نويسنده : عباس کمالخانی

 

در كارنامه سياه آقاي هنرمند اعمال ننگين و شنيع زيادي است كه قلم از نوشتن آن شرم دارد.
روزنامه کیهان نوشت:

اين روزها خبر دعوت از «آنجلينا جولي» و مسائل حاشيه اي آن نقل برخي از محافل و رسانه هاست يكي تكذيب مي كند و ديگري تأييد. يكي دم از ضرورت ارتقا و اعتلاي سينماي ملي با دعوت از اين هنرپيشه معلوم الحال مي زند! و ديگري جامعه هنري ما را پر از آنجليناجولي و نسخه هاي بالاتر از آن مي داند كه قابل صادر كردن به كشورهاي ديگر هم هستند و شاهد مثال هم مي آورد.

اما در همين هياهو و صرفنظر از اظهارات متفاوت و بعضا متناقض افراد، نگاهي واقع بينانه، حقايق تلخي را آشكار مي كند. حقايقي كه از شدت زشتي و هولناكي نمي توان دامن رسانه را به بيان آنها آلود. اما فقط به عنوان يك نمونه و بصورت كاملا محدود، به يكي از آخرين فجايعي كه در اثر بها دادن و الگوسازي از برخي هنرمندان بي هنر كه هنري به جز ابتذال و نكبت و پلشتي ندارند، اشاره مي شود تا امكان قضاوت بهتري براي مردم فراهم گردد. هر چند به نظر مي رسد جامعه به حد كافي از برخي از اين قشر هنرنمايان فاسد كه آبروي جامعه هنري را به يغما برده اند شناخت دارد.

در اسفند ماه 89، «...» دختر جواني كه قريحه نوشتن داشت با راهنمايي يكي از دوستانش و به منظور نوشتن زندگي نامه يكي از بازيگران معروف تلويزيون و سينما، پا به عرصه اي خطرناك مي گذارد. اولين ديدار وي با آقاي «ر» در سعادت آباد و سر صحنه فيلمبرداري يك سريال تلويزيوني است. آقاي «ر» از پيشنهاد وي استقبال مي كند و توسط فردي به نام «م-ب» كه ظاهرا مدير برنامه ها و در اصل دلال و كار چاق كن مفاسد اخلاقي وي است، ترتيب ملاقات هاي بعدي داده مي شود.



ادامه مطلب ...
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 22:49 :: نويسنده : عباس کمالخانی

 به دلیل همکاری نکردن مراکز مربوطه، هزینه‌های درمان سرطان مجید فروغی، بازیگری با سه دهه سابقه هنري تأمین نشد و او خيلي زود از بین ما رفت.

به گزارش «تابناک»، مجید فروغی، بازیگری که در زمینه بازیگری سه دهه تلاش کرد و افزون بر قابلیت‌های فنی و حرفه‌ای، در میان گروه‌های نمایشی به عنوان یکی از با اخلاق‌ترین هنرمندان شناخته می‌شد، به دلیل اینکه نتوانست هزینه‌های درمان سرطان ریه را فراهم کند، در مبارزه با این بیماری به زانو درآمد و درگذشت.

او در حالی درگذشت که برای درمان این بیماری به پنج میلون توان نیاز داشت و برای تأمین این مبلغ، در قالب وام از مراکز مربوطه، درخواست یاری کرد، ولی متأسفانه یاریگری پیدا نشد، تا جایی که بیماری او را در هم شکست و روی در خاک کشید.

 

 

یکی از همکاران وی در گفت‌وگو با «تابناک» درباره پیگیری‌هایی که برای تأمین هزینه درمان بیماری‌اش کرد، گفت: او سال‌ها عضو خانه تئاتر و انجمن هنرمندان تئاتر آزاد بود، اما این مجامع صنفی، بودجه‌های لازم برای کمک‌رسانی به هنرمندان را ندارند. به همین دلیل با وجود کسالت شدید به معاونت هنری ارشاد مراجعه کرد و آنها هم وی را به صندق حمایت از هنرمندان معرفی کردند، اما آن صندوق هم، با اینکه از شدت بیماری او و هزینه سنگین درمان سرطان اطلاع داشتند، فقط دو میلیون تومان، آن هم در قالب وام به وی دادند که به هیچ وجه هزینه‌های او را تأمین نکرد.



وی با تأکید بر اینکه نجابت مجید، به او رخصت نداد که به روش‌های گوناگون متوسل شود تا هزینه درمانش را تهیه کند، گفت: او با وجود درد و بیماری شدید، صبوری و سکوت کرد و حاضر نشد، اوضاعش را اعلان عمومی کند و ترجیح داد که بسوزد و بسازد؛ آنقدر که جسمش با او یاری نکرد و تنهایش گذاشت.

این هنرمند تئاتر، با تأکید بر اینکه مسئولان مربطه، از جمله در وزارت ارشاد برای لحظه ای هم شده با خود خلوت کرده و عملکردشان درباره امثال مجید فروغی را مرور کنند، چون این نوع مشکلات ممکن است برای مسئولان هم به وجود آید، در این صورت به خود حق نمی‌دهند که بابت زحماتشان از بقیه مسئولان توقع داشته باشند؟

وی همچنین گفت: بارها و بارها پیش آمده که برای برگزاری برنامه‌هایی که خیلی نمی‌توان به تأثیرش دلخوش کرد، میلیون‌ها تومان هزینه می‌شود و منع قانونی هم بر این حیف و میل نیست؛ اما برای تأمین هزینه‌های درمان یک هنرمند که سی سال در عرصه هنر زحمت کشیده، موانع قانونی را پیش می‌کشند؛ معنای این برخوردها چیست؟  

دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 22:8 :: نويسنده : عباس کمالخانی

ایراندوست، بازیگر سینما و تلویزیون که با نام غول برره شناخته می‌شود گفت‌: تمام برنامه‌ریزی خودم را برای انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی انجام داده‌ام تا به عنوان نماینده استان خوزستان و شهر آبادان کاندیدا شوم و تلاش می‌کنم که نماینده مردم آبادان شوم.

به گزارش پانا، وی خاطر نشان کرد: می‌خواهم نشان دهم که ما مردم آبادان در مجلس صندلی نمی‌خواهیم بلکه تریبون می‌خواهیم‌، ما نیار به صندلی نداریم و تریبون می‌خواهیم، نماینده مردم آبادان باید حرف بزند، زمانی که به شهر خرمشهر و آبادان می‌روی هنوز صدای جهان‌آراها را می‌شنوی و صدای او می‌آید که من خون خود را برای نامردی بنی‌صدر‌ها دادم‌.

این بازیگر تلویزیون در پایان سخنان خود اظهار کرد‌: مسئولان باید لحظه آخری را که جهان‌آرا به شهادت رسید را به خاطر بیاورند مردم خوزستان حق‌شان این نیست که دلشان را به ته لنجی‌ها خوش کنند‌، باید کشتی‌های بزرگ در آبادان پهلو بگیرند و پالایشگاه این شهر به بهترین شکل فعالیت کند و از این بنزینی که با این مضرات تولید می‌شود یک دلار را به مردم خوزستان اختصاص دهند‌.

دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:44 :: نويسنده : عباس کمالخانی

نج بازیگر زن سرشناس سینمای ایران در یادداشتی به اظهارات اخیر فرج‌الله سلحشور کارگردان مجموعه «یوسف پیامبر» پاسخ دادند.

به گزارش خبرآنلاین، در این متن که به امضای ترانه علیدوستی، پگاه آهنگرانی، نگار جواهریان، هانیه توسلی و باران کوثری رسیده، آمده است:

«جناب آقای سلحشور، از اینکه می‌بینیم آن همه پرداختن به زوایای نورانی زندگی پیامبران و سرمشق قرار دادن منش ایشان تاثیری در کلامتان نداشته، و در نهایت شهرتتان را از نفرت‌پراکنی و بی‌ادبی در برابر هم‌نوعانتان به دست آورده‌اید، بسیار متاسفیم.»

در بخش پایانی این متن آمده: «ای کاش لطف کنید سینمایی را که خجالت می‌کشیم بگوییم شما را یاد کجا می‌اندازد به حال خود رها کنید، شاید که رستگار شوید و آرامش و صلح و محبت به وجدان نگرانتان بازگردد.»

دو شنبه 25 مهر 1390برچسب:, :: 22:8 :: نويسنده : عباس کمالخانی

فرج الله سلحشور با اشاره به برخی صحبت‌ها درباره حضور آنجلینا جولی در ایران و بازی در یک فیلم سینمایی گفت: هنرپیشه‌های زن ایران خودشان یک پا آنجلیانا جولی هستند و سینمای ایران باید هم برای ادامه فعالیت خود فاحشه بین المللی بیاورد.

فرج الله سلحشوربا اشاره به حضور آنجلینا جولی بازیگر شناخته شده سینمای هالیوود به ایران به «پانا» گفت : باید دید چه شخصی اجازه می دهد آنجلینا جولی به ایران بیاید، آمدن آنجلینا جولی به ایران اتفاق خوبی است، برای سینمایی که فاحشه خانه است باید برای ادامه فعالیت خود نیز فاحشه بین المللی بیاورد.

وی خاطر نشان کرد : سینمای ایران فاحشه خانه است، مگر صبح تا شب عکس های هنرمندان چاپ نمی شود. وقتی زنهای ما افتخارشان این است که عکس های خود را به صورت نیمه عریان در اینترنت بگذارند، یعنی خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند.

سینمای ایران عضوی از مملکت و خانواده ایران نیست

کارگردان فیلم سینمایی حضرت یوسف(ع) در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه سینمای ایران جزوی از مملکت ایران و خانواده ایران نیست اظهار کرد : به دلیل اینکه همه در سینما از یک قماش هستند، باید از آنجلینا جولی نیز دعوت کنند. خانواده سینما صهیونیستی و هالیوودی است و باید اذعان کرد که سینمای ایران برای ایران نیست، سینمای ایران عضوی از سینمای دنیا است و اگر علاقه نشان دهد که یک بازیگر بین المللی به ایران بیاید طبیعی است چون خود سینمای ایران عضوی از جامعه بین المللی هالیوود است .

وی تاکید کرد : سینمای ایران هالیوودی است و بازیگران آن نیز هالیوودی هستند البته ذائقه انسان‌ها و سلیقه آنها قابل تغییر است به نظر من اگر یک جامعه را به سمت رستگاری بردی آن جامعه به سمت ارزشها تمایل پیدا خواهد کرد. اگر به سمت زشتی ها متمایلش کردی آن جامعه به سمت زشتی ها خواهد رفت .

سلحشور یاد آور شد :وقتی آثار مستهجن در سینمای ایران ملاک، معیار و فراگیر می شود تماشاگر خاص خود را نیز خواهد داشت، سینما مال ما نیست و ما دچار اشتباه هستیم و فیلم هایی مثل توبه نصوح، یوسف(ع) و حضرت محمد(ص) اندکی از فیلم های سینمای دنیا و ایران را شامل می شودکه به مقوله اسلام و جامعه دینی می پردازد.



ادامه مطلب ...
دو شنبه 25 مهر 1390برچسب:, :: 22:6 :: نويسنده : عباس کمالخانی
موضوعات
پيوندها



آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 39
بازدید دیروز : 22
بازدید هفته : 39
بازدید ماه : 634
بازدید کل : 27034
تعداد مطالب : 242
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1



ساخت كد صوتی آنلاين



قالب پرشین بلاگ

قالب میهن بلاگ

download

قالب بلاگ اسکای

اخلاق اسلامی

قالب وبلاگ

log - cinema

ساخت كد صوتی آنلاين

ساخت كد آهنگ ساخت كد آهنگ

ساخت كد آهنگ

ساخت كد موزیک آنلاین